“Natuurlijk kan er wel eens iets kapot gaan aan jouw scooter.”

Via deze pagina kun je heel eenvoudig een service aanvraag indienen waarna wij snel persoonlijk contact met je opnemen voor het maken van een afspraak. Maak een keuze voor welke vorm van service je een aanvraag wilt doen, dat kan een garantiekwestie, onderhoudsbeurt, reparatie of schade reparatie zijn.

Over ons

Onze service

Service is één van de zaken waarmee scooter reparatie nijmegen zich onderscheidt. Wij leveren scooters door heel Nederland, dus moeten wij ook service aan huis kunnen bieden. Wij kunnen bij jouw thuis of op het werk bijna alles repareren met onze mobiele werkplaats. Soms kan het gebeuren dat de reparatie niet aan huis uitgevoerd kan worden, wij zullen de scooter dan ophalen en deze in onze centrale werkplaats te Nijmegen repareren. De scooter wordt als hij gerepareerd is zo snel mogelijk weer bij je thuis terugbezorgd. Wij vinden dat je bij de aanschaf van een scooter niet hoeft te kiezen tussen service en prijs.

Voor wie

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, reparaties en schadeherstel van alle merken Scooters. Het maakt dus niet uit of je scooter bij ons is gekocht, wij verlenen service voor iedereen. Nieuwe onderdelen kunnen wij snel uit voorraad leveren. Bij reparaties of dat nu binnen de garantie is, of daar buiten zullen wij ons best doen om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Wij hebben een centrale werkplaats op ons hoofdkantoor in Nijmegen. Hier werken enkel Bovag gecertificeerde monteurs die met veel liefde en kennis eventuele defecten aan je scooter voor je repareren. Onze winkel in Rotterdam beschikt natuurlijk ook over een moderne werkplaats waar onze monteurs je graag van dienst zijn. Alle merken scooters kunnen aan huis gerepareerd of onderhouden worden, je kan dit aangeven in het service aanvraagformulier.

Advies en duidelijkheid

Scooter reparatie nijmegen adviseert u over onderhoud, reparaties of schadeherstel. Vantevoren hoort u van ons de geschatte investering die nodig is om je scooter weer in goede staat te krijgen. De wachttijden bij onze vestigingen te Nijmegen zijn doorgaans zeer kort door de scherpe planning van ons team in de werkplaats. Je kunt ten alle tijden je scooter per direct bij ons achterlaten (leenscooters zijn op aanvraag beschikbaar). Vaak zijn onderhoudsbeurten en reparaties nog dezelfde dag klaar! Onze door Bovag gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in zowel tweetakt- als viertaktmotoren. We hebben veel onderdelen en materialen op voorraad, en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt met uw scooter.

Werktijden

WERKDAGEN:  10:00 – 18:00
ZATERDAG:  10:00 – 18:00
ZONDAG:  GESLOTEN
SPOED:  24HR / 7DAYS

Gallery

Ons gallarij →